Okategoriserade

Nystart för scouterna

Scouterna drar igång på lördag den 2 september klockan 9.30–11.30 vid EFS-gården i Eljalt. Alla barn från årskurs 2 och uppåt är välkomna, oavsett om man varit med tidigare eller inte och oavsett kopplingar till EFS.

Vi har kört scoutverksamhet länge i Eljalt, men på flera år inte varit anslutna till scoutförbundet. Det blir det ändring på nu. Det betyder att vi kommer att börja ta märken och ha invigningar, skjortor och annat som förknippas med scouting. Vi fortsätter förstås med hajker, täljning, eldning och lekar som innan. Och samlingar där vi pratar om livet och om Gud.

Avgiften för att vara med i scouterna i Röke kommer nu att vara 150 kronor per termin. Det mesta av detta går till scoutförbundet och en del till att bekosta verksamheten. Betalning sker så småningom mot hemsänd räkning. Prova på ett par gånger kan man förstås göra helt gratis.

Bilden ovan föreställer William som varit på scoutläger i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *