Som traditionen bjuder firas Valborgsmäss i Röke. Kvällen börjar i församlingshemmet kl 19.00 med att Röke o Hörja skolorkester (RoHs) spelar. Därefter blir det servering och en stund till gemenskap kring kaffeborden. Som avslutning på den delen kommer vår präst Agneta Svensson att hålla en andakt.

Ca 20.30 samlas de som vill till ett fackeltåg utanför Församlingshemmet för marsch upp till Mats Erlingssons äng där bålet kommer att tändas vid tågets framkomst. Vid bålet blir det körsång för alla som vill va med och sjunga de traditionella vårsångerna. Vårtal kommer att hållas av Agneta Svensson.

Här kommer också finnas möjlighet till att köpa korv och dricka.

Hoppas många tar chansen att fira Valborg i Röke!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *