Jag är beredd att konvertera till katolicismen i morgon. Om du också gör det. Och alla andra kristna. Jag skulle jubla och lovsjunga över en sådan möjlighet, trots att det finns en del katolska läror som jag är skeptisk till.

Jag är beredd att bli pingstvän i morgon. Om du också blir det. Och alla andra kristna. Jag tror att det skulle bli fest i himlen om det hände, trots att jag inte får ihop en baptistisk teologi med bibelordet.

Så viktig är enheten för oss som kyrka, för de signaler vi sänder ut och, tror jag, för Gud.

2 kommentarer

  1. nu har jag lyssnat till en av dina predikningar om en gemensam kyrka och blir så välsignad samtidigt väldigt stolt att du är min dotters man.Hoppas på en god natt och en härlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *